Kolmasosa valmiina. Elviira on toipunut jo kauan sitten Kaarlen lähdöstä. Juuri sen takia, että hänellä on muutakin tekemistä ja ajattelemista. Hän selviytyi synnytyksestä yksin. Elviira sai kaksoset! ********************************************************************************

656467.jpg

Ensiksi syntyi tämä söpö poika. Hän sai äitinsä ihon värin, äitinsä silmät ja hiustenvärin. Elviira ajatteli, että ei onneksi mitään isästään. Mutta katotaan nyt mitä kasvojen piirteet tuovat tullessaan. Poika sai nimekseen Jesse.

656474.jpg

Toinen söpöliini oli tyttö. Täydellisesti samannäköinen kuin veljensä. Ja äitinsä. Pieni vaippapöksy sai nimekseen Sanni.

656478.jpg

Elviira sai lopulta hienommat vaatteet yllensä. Äiti syötti ja nukutti, leikitti ja halaili vauvoja yömyöhään eikä koskaan saanut kunnolla nukutuksi. Lastenhuoneen ainakin hän sai tehtyä ja rahatkin riittivät kahteen kehtoon ja hoitopöytään. Isästä ei kuulunut mitään.

656500.jpg

Muutaman päivän päästä oli aika puhaltaa synttärikakunkynttilät. Jessestä kasvoi tällainen pieni sottapytty. Hän on täysin samanlainen kuin isänsä luonteeltaan. Ja hieman isänsä ulkonäköäkin löytyy.

656511.jpg

Sannista tuli melko samannäköinen kuin äitistäkin. Ainakin samanlaiset hiukset ja silmä, mutta luonne sama kuin veljellään.

656515.jpg

Ne kolme päivää olivat todella rasittavia. Elviira ei kerinnyt yhtään opettaa heille tärkeitä taitoja paitsi potalle oppimisen. Ellu nukkui koko ajan lattioilla. Sanni ja Jesse olivat koko ajan likaisia ja heillä oli koko ajan vessahätä. Huhhuh, onneksi ne päivät on ohi.

656522.jpg

Sillä taas vietettiin synttäreitä. Jessestä tuli ihan kivan näköinen, mutta hiukset täytyy vaihtaa. Kakku maistuu pelkän maidon jälkeen.

656528.jpg

Tällainen Sannista. Ihan hauskan näköinen, mutta tuo nenä vähän epämiellyttää. Ei mikään kaunotar kyllä. Mutta katsotaan vielä kenestä tulee perijä.

656530.jpg

Elviira oli ihan loppu. Yöasussa kuljeskeli vessassa. Lapset leikkivät nukketalollaan. "Kaipaan elämääni muutakin kuin lastenhoitoa" mietti Elviira. Eihän hän ollut päässyt töihinkään moneen viikkoon, kuin vasta nyt.

******************************************************************************

Siinä osa 3. Mitenköhän Ellun käy? Ja löytääköhän hän elämäänsä muutakin kuin lasten valitusta? Se nähdään seuraavassa osassa. :)