Elviira viettää nyt Kaarlen kanssa kuherruskuukauttaa, mutta kaikki ei menekään kuin Elviira on suunnitellut vaan Kaarle tuo mukanaan paljon muuta kuin rakkautta. ******************************************************************************

655100.jpg

Hääyö tuotti tulosta. Seuraavana aamupäivänä Elviiran masu paisui mukavasti. Hän jäi äitiyslomalle, ja oli siitä onnellinen. Kaarlelta paloi ensimmäinen ateria Elviiran ja hänen kodissaan, ja sekin oli valmisateria. Kaarle oli aika sottapytty eikä mitenkään toimeliaskaan.

655128.jpg

Kaarle oli aikamoinen naistenmies vielä avioliitossakin. Onneksi Elviira ei ollut paikalla olohuoneessa, koska hän oli raskaudesta väsyneenä nukkumassa. Hän nukkui yöt ja päivät, ja se oli ehkä hyvä heidän tulevan avioliiton kannalta, jos Kaarle harrasti tällaista salaa.

655153.jpg

Onneksi Kaarle sentään vaivautui hankkimaan töitä muhinoitinsa keskellä ja etenikin urheilu-uralla; yhden kerran. Onneksi Elviiralta tuli hyvää palkkaa, vaikka olikin äitiyslomalla.

655174.jpg

Kun Kaarle tuli töistä ja oli saanut potkut väärästä urakysymyksen vastauksesta, Elviira suuttui ja kyllästyi Kaarleen. " Et osaa tehdä mitään muuta kuin maata ja sotkea, etkä viitsi edes etsiä toista työtä!" huusi Elviira päin naamaa. Kaarle ei saanut mitään suustaan, koska oli niin hämillään Ellun käytöksestä. Eihän Elviira ikinä ollut suuttunut kenellekään noin kuin Kaarlelle.

655195.jpg

Kaarle oli lopuksi niin tyhmä, että kutsui nykyisen rakkauden kohteensa (joka ei ollut enää vain ihastus) kylään, ja haki tästä lohtua eilisen Elviiran kanssa olevan kiistan takia. Meno meni hieman pitkälle ja kesti liian pitkään. Päiväunilta tullut Elviira yllätti Kaarlen sohvalta eikä yksin. Kaarlen mielestä hän menetti vain näköjään hyvän ystävän ja siitähän vain Ellu enemmän suuttui. Kaarle ei edes välittänyt tulevista lapsistaan.

655230.jpg

Elviira sai tarpeekseen kierosta Kaarlesta, joten heitti tämän ulos takaisin äitinsä huoviin. Kaarle oli ihan sekoamispisteessä, mutta Ellu oli vain iloinen koko jutusta eikä itkenyt kertaakaan.

655253.jpg

Synnytys alkoi melkein saman tien Kaarlen häivyttyä. Hermojen menetys varmaan kiihdytti synnytystä. Hyvä niin Elviiralle; ei yhtään yötä yksin."Nämä vaatteet ainakin vaihdan heti. Aivan kamalaaaaat!" Elviira huusi synnytyksen kourissa.

******************************************************************************

Siinä oli toinen osa. Montakohan pienokaista Elviira synnyttää ja pitääköhän Kaarle minkäänlaista yhteyttä jälkeläisiinsä? Se selviää varmasti seuraavassa osassa. :)